skip to Main Content

Programma

Intocht Rollandthof in Zierikzee

Vol spanning zal iedereen staan wachten op de komst van Sinterklaas en zijn pieten. Rond 14.00 uur zal Sinterklaas de haven binnenvaren. Op het havenplein staat DJ piet gereed om ‘los’ te gaan op het Havenplein. Om 15:30 uur verzamelen we allemaal en helpen we Sinterklaas om alle spullen van het Havenplein naar het Huis van Sinterklaas te brengen. We hopen dat alle kinderen ons komen helpen om de koffer, knuffel, tandenborstel, enz.. van Sint en zijn pieten naar zijn logeeradres te brengen.

Voor een bezoek aan het sinterklaashuis kijkt u op de website www.huisvansint.nl Daar kunt u een bezoekje plannen en zien hoe Sint en zijn pieten wonen en werken. Een ware belevenis voor ieder kind.

Wildgeraasdag

Knutselen, kleuren, speculaashappen en op zoek naar de 10 pieten van de vossenjacht! Dat wordt vast weer een gezellige boel in de winkels op de Winkelboulevard. Haal een spelkaart op in één van de deelnemende winkels.

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door; Praxis, Decohome, Fioole Auto’s, Intersport, Bolle Dier en Tuin en Bakkerij Dick Bunt.

Pietenband

De perfecte dag om een kijkje te gaan nemen in het sinterklaashuis. Op het Havenplein de gezellige muziek van de pietenband en om 11.00 en 13.00 uur is Robbie aanwezig voor een gezellige spelshow. Natuurlijk zijn ook alle pretpieten deze dag in de stad. Ze swingen er op los, maar zijn ook in voor een praatje met de kinderen of winkelend publiek.

sponsoren

Help de Sinterklaas en zijn pieten dit jaar!

Back To Top