skip to Main Content

Programma

Intocht Rollandthof in Zierikzee

Rond 13.30 uur is het weer een vrolijke boel bij de steiger van Rollandthof. De kelen worden gesmeerd en de laatste liedjes worden nog een keer geoefend. Vol verwachting kijken we met z’n allen uit naar het moment dat de boot van Sinterklaas zal aanleggen aan de steiger en hij weer op Zierikzeese bodem staat. Op het podium op het Havenplein staat Bart Bosch al klaar om een feestje te bouwen Sinterklaas te ontvangen.

Om 15.30 gaan we alle logeerspullen van de Sint naar het Sinterklaashuis brengen, jullie helpen toch wel een handje mee?

Wildgeraasdag

Kom ook naar de Winkelboulevard aan de Grevelingenstraat in Zierikzee. Deze middag is weer goed gevuld met Super de Puper leuke activiteiten voor kinderen. Dus neem je beste vrienden en/of vriendinnen, je leukste buurmeisje en/of buurjongen en je ouders mee naar deze geweldige dag! Sinterklaas en de pieten komen ook op bezoek. Vanaf 13.00-16.00 uur staan de pieten klaar in de deelnemende winkels om te knutselen, kleuren, sporten, speculaashappen, enz.

Tot dan op de winkelboulevard!

Deelnemers: Intersport, Decohome, Praxis, Bolle Dier en Tuin, Bakkerij Dick Bunt

Pietenband

In de binnenstad van Zierikzee is het vanaf 13:00 uur een vrolijke boel. Pietenband TaaiTaai is weer van de partij en zij kunnen een vrolijke noot spelen. Alle straten vullen zij met de leukste Sinterklaasliedjes. Lekker slenteren en op zoek naar de leukste cadeautjes voor 5 december!

sponsoren

Help de Sinterklaas en zijn pieten dit jaar!

Back To Top